Data Privacy Notice

Dette nettstedet tilbys av Hydro Building Systems Germany GmbH, Einsteinstraße 61, 89077 Ulm, Tyskland. Hydro Building Systems Germany GmbH er en av fem avdelinger i Norsk Hydro ASA, (heretter Hydro).

Hydro respekterer ditt personvern og vil behandle alle personopplysninger i samsvar med EUs personverndirektiv (EU General Data Protection Regulation, GDPR) og andre relevante lover.

Denne personvernpolicyen skal hjelpe deg med å forstå hvilke vi innhenter, hvorfor vi innhenter dem, hva vi gjør med dem, og også hvilke valg du har vedrørende bruk, tilgang til og retting av personlig informasjon.

1. Ansvarlig for databehandling

Ansvarlig iht. art. 4 §7 GDPR er Hydro Building Systems Germany GmbH, Einsteinstraße 61, 89077 Ulm, Tyskland, info@wicona.de (se imprint).

2. Kontaktopplysninger til ansvarlig for personvernpolicy

Vår eksterne data protection officer svarer gjerne på dine spørsmål:

Maximilian Mertin
intersoft consulting services AG
Beim Strohhause 17
20097 Hamburg
E-Mail: MMertin@intersoft-consulting.de

3. Innsamling og behandling av persondata

Dersom du kun bruker nettstedet til informasjonsformål, dvs. hvis du ikke registrerer deg eller på annen måte gir oss informasjon, vil vi bare samle inn personopplysningene som nettleseren din overfører til vår server. Hvis du ønsker å se hjemmesiden vår, samler vi inn følgende data som er teknisk nødvendige for at vi skal kunne vise deg hjemmesiden og for å sikre dets stabilitet og sikkerhet. Det rettslige grunnlaget for denne databehandlingen er art. 6 §1(f) GDPR:

IP-adresse, dato og klokkeslett for forespørsel, tidssoneforskjell til Greenwich Mean Time (GMT), innholdet i forespørselen (spesifikk side), tilgangsstatus / HTTP-statuskode, mengde data overført, forespørsel om opprinnelsessted, nettleser, operativsystem og dets grensesnitt, språk og versjon av nettleserprogram.

4. Kontakt via e-mail eller kontaktskjema

4.1 Henvendelser og andre formål

Når du kontakter oss på e-post eller via et kontaktskjema, vil dataene du oppgir (din e-postadresse, ditt navn og telefonnummer, hvis relevant) lagres av oss for å kunne svare på dine spørsmål. Hvis vi bruker kontaktskjemaet vårt for å be om informasjon som ikke er nødvendig for å kontakte oss, er de alltid merket som valgfritt. Denne informasjonen hjelper oss med å avklare forespørselen din og forbedre behandlingen av forespørselen din. Denne informasjonen gis uttrykkelig på frivillig basis og med ditt samtykke, art. 6 §1(a) GDPR. I den grad dette gjelder kommunikasjonskanaler (f.eks. E-postadresse, telefonnummer), samtykker du også til at vi kontakter deg via denne kommunikasjonskanalen, om nødvendig, for å svare på forespørselen din. Du kan selvfølgelig trekke tilbake dette samtykket når som helst i fremtiden.

Vi sletter innsamlede data når lagringen ikke lenger er nødvendig, eller begrenser behandlingen dersom det er lovkarav om oppbevaring.

4.2 Seminarer

Du kan melde deg på våre seminarer via et kontaktskjema. Når du registrerer deg vil dataene du oppgir (navn, firma, e-postadresse osv.) lagres av oss for å behandle registreringen. Hvis vi bruker kontaktskjemaet vårt for å be om informasjon som ikke er nødvendig for å kontakte oss er dette merket som valgfritt. Behandlingen utføres med henblikk på å oppfylle en kontrakt, men i det minste for å utføre pre-kontraktuelle tiltak basert på din forespørsel i samsvar med art. 6 nr. §1(b) GDPR.

Vi sletter innsamlede data når lagringen ikke lenger er nødvendig, eller begrenser behandlingen dersom det er lovkarav om oppbevaring.

5. Nyhetsbrev

Med ditt samtykke, art. 6 §1(a) GDPR, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev, som vi bruker for å informere deg om våre nåværende tilbud.

Vi bruker den såkalte double opt-in prosedyren for å registreres for vårt nyhetsbrev. Dette betyr at etter at du etter registreringen vil motta en e-post til e-postadressen du oppga, og ber deg om å bekrefte at du vil at nyhetsbrevet skal sendes. Hvis du ikke bekrefter registreringen din innen [24 timer], blokkeres dine opplysninger og slettes automatisk etter en måned.

I tillegg lagrer vi IP-adressen din og tidspunktet for registrering og bekreftelse. Formålet med prosedyren er å kunne bekrefte din registrering og om nødvendig avklare et evt. misbruk av dine personopplysninger.

Din e-postadresse er eneste obligatoriske opplysninger for sending av nyhetsbrevet. Ytterligere, separat merkede data er frivillig og brukes til å kunne adressere deg personlig. Etter bekreftelsen din, lagrer vi e-postadressen din for å sende nyhetsbrevet. Det rettslige grunnlaget er art. 6 §1(f) GDPR.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke for sending av nyhetsbrev og avmelde deg nyhetsbrevet. Du kan tilbakekalle ditt samtykke ved å klikke på lenken i nyhetsbrevet eller via e-post til info@wicona.de.

6. Bruk av cookies

En cookie/informasjonskapsel er en liten tekstfil eller annen fast fil som et nettsted lagrer på din datamaskin eller din mobile enhet når du besøker siden. Den gjør at nettsiden husker hva du har gjort og hvilke preferanser du har (f.eks. innloggingsinfo, språk, fontstørrelse og andre visningsvalg) over en tid, slik at du ikke trenger å legge dem inn på nytt når du kommer tilbake til siden eller surfer fra en side til en annen. Det rettslige grunnlaget er art. 6 §1(f) GDPR. Vår legitime interesse for å bruke informasjonskapsler ligger i den brukervennlige og mer effektive utformingen av vår hjemmeside.

Dette nettstedet benytter følgende cookies, hvis omfang og funksjon forklares under:

6.1 Sesjonsavhengige cookies

Disse slettes automatisk når du lukker nettleseren. Disse lagrer en såkalt «økt-ID», som forskjellige forespørsler fra nettleseren din kan tilordnes til fellesøkten. Dette gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen din når du kommer tilbake til nettstedet vårt. Kapslene blir slettet når du logger ut eller lukker nettleseren.

6.2 Vedvarende cookies

Disse informasjonskapslene slettes automatisk etter en spesifisert tidsperiode, som kan variere avhengig av informasjonskapselen. Du kan når som helst slette informasjonskapslene i sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din.

6.3 Forebygge cookies

Du kan konfigurere nettleserinnstillingene dine i henhold til dine ønsker og f.eks. nekte å godta tredjeparts informasjonskapsler eller alle informasjonskapsler. Vi vil påpeke at du da kanskje ikke kan bruke alle funksjonene på dette nettstedet.

Når du bruker nettstedet vårt, kan du dessuten klikke på knappen "I do not agree". Dette innstiller en såkalt "Do-Not-Track"-kapsel, som sikrer at det ikke dannes unødvendige informasjonskapsler.

7. Sosiale plugins

7.1 Google YouTube

Vi brukes tjenester fra YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA, a Google Inc. company, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Dette forutsetter alltid at leverandørene av dette innholdet (heretter kalt "tredjepartsleverandører") oppfatter brukerens IP-adresse. For uten IP-adressen kunne de ikke sende innholdet til nettleseren til respektive bruker. IP-adressen kreves derfor for å vise dette innholdet. Vi bestreber oss på kun på å bruke innhold hvis respektive leverandører bare bruker IP-adressen til å levere innholdet. Vi har imidlertid ingen innflytelse på om tredjepartsleverandøren bruker IP-adressen til f.eks. lagring til statistiske formål. Er dette kjent for oss vil vi informere brukerne. Det rettslige grunnlaget for dette er art. 6 §1(f) GDPR. Den legitime interessen ligger i analyse, optimalisering og økonomisk drift av vårt online tilbud.

7.2 Google Maps

Dette nettstedet bruker karttjenesten Google Maps. Google Maps er en karttjeneste levert av Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.

Dette nettstedet bruker karttjenesten Google Maps. Google Maps er en karttjeneste levert av Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

For å bruke funksjonene til Google Maps, kan informasjon, inkludert IP-adresse og adresse som er angitt som en del av rutefunksjonen, overføres til leverandørens server. Denne informasjonen blir vanligvis overført til en Google-server i USA og lagret der. Når du besøker et nettsted som inneholder Google Maps, oppretter nettleseren din en direkte forbindelse til Google-serverne, der kartinnholdet blir sendt til nettleseren din og integrert av den. Tilbyderen av denne siden har ingen innflytelse på denne dataoverføringen. Basert på nåværende kunnskap, inkluderer dette følgende data:

- Dato og tidspunkt for besøk på det aktuelle nettstedet

- Internettadresse eller URL til nettstedet du har tilgang til

- IP addresse, (start)adresse lagt inn som en del av ruteplanleggingen

Google Maps brukes for å få en attraktiv presentasjon av våre online tilbud og for å gjøre det enklere å finne stedene vi har angitt på nettstedet. Hvis du ikke vil at Google skal behandle data via denne tjenesten, kan du deaktivere bruken av JavaScript i nettleserinnstillingene. Vær oppmerksom på at i dette tilfellet kan den interaktive kartfunksjonen til Google Maps ikke brukes.

Du kan finne mer informasjon om håndtering av brukerdata i Googles erklæring om databeskyttelse: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Det rettslige grunnlaget for dette er ditt samtykke, , art. 6 §1(a) GDPR.

8. Nettstedsanalyse

For å analysere og optimalisere nettstedene våre bruker vi forskjellige tjenester som vises nedenfor. Så vi kan f.eks. analysere hvor mange brukere som besøker nettstedet vårt, hvilken informasjon som er mest etterspurt eller hvordan brukere finner tilbudet. Blant annet samler vi inn data om nettstedet som en registrert kom til et nettsted (såkalt referer) fra, hvilke undersider på nettstedet var tilgang til eller hvor ofte og hvor lenge en underside ble sett på. Dette hjelper oss å designe og forbedre tilbudene våre på en brukervennlig måte. Dataene som samles inn brukes ikke til å identifisere individuelle brukere personlig. Anonyme eller høyst pseudonyme data blir samlet inn. Det rettslige grunnlaget for dette er art. 6 §1(f) GDPR.

Kontrollerens legitime interesse ligger i optimaliseringen av nettstedet ved hjelp av analyseprogrammer for nettsteder.

8.1 Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Bruk inkluderer driftsmodus Universal Analytics. Dette gjør det mulig å tilordne data, økter og interaksjoner mellom flere enheter til en pseudonym bruker-ID og dermed analysere en brukeres aktiviteter på tvers av enheter.

Google Analytics bruker informasjonskapsler som muliggjør en analyse av din bruk av nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av dette nettstedet blir vanligvis overført til en Google-server i USA og lagret der. Hvis IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet, blir IP-adressen din på forhånd forkortet av Google i medlemslandene i EU eller i andre kontraherende stater i avtalen om Det europeiske økonomiske området. Den fullstendige IP-adressen blir bare overført til en Google-server i USA og forkortet der i unntakstilfeller. IP-adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics, blir ikke slått sammen med andre Google-data. På vegne av operatøren av dette nettstedet vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, for å utarbeide rapporter om nettstedets aktivitet og for å gi nettstedoperatøren ytterligere tjenester relatert til bruken av nettstedet og internett. Disse formålene inkluderer også vår legitime interesse i databehandlingen. For å sikre lovligheten av databehandlingen behandler dine data ved hjelp av Google Analytics kun på grunnlag av ditt samtykke, art. 6 §1(a) GDPR. Du kan selvfølgelig trekke tilbake ditt samtykke når som helst. Dataene som er sendt av oss og koblet til informasjonskapsler, bruker-ID eller annonse-ID, blir automatisk slettet etter 14 måneder. Data hvis oppbevaringsperiode er utløpt blir automatisk slettet en gang i måneden. Du kan finne mer informasjon om vilkår for bruk og databeskyttelse på https://www.google.com/analytics/terms/de.html or https://policies.google.com/?hl=de.

Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan det hende du ikke kan bruke hele funksjonaliteten til dette nettstedet. Du kan også forhindre innsamling av data generert av informasjonskapselen og relatert til din bruk av nettstedet (inkludert IP-adressen din) til Google og behandlingen av disse dataene fra Google ved å laste ned og installere https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Opt-out (avvisning) informasjonskapsler forhindrer fremtidig innsamling av dataene dine når du besøker dette nettstedet. For å forhindre at Universal Analytics samler inn data på flere enheter, må du velge bort alle systemer som er i bruk. Klikk her for å innstille opt-out-kapselen:

9. Annonsering / Marketing

Vi benytter informasjonskapsler til markedsføringsformål for å adressere våre brukere med interessebasert annonsering. I tillegg bruker vi informasjonskapsler for å begrense sannsynligheten for at en annonse blir spilt og for å måle effektiviteten av annonseringen vår. Denne informasjonen kan også deles med tredjeparter, f.eks. annonsenettverk. Det rettslige grunnlaget for dette er art. 6 §1(a) og (f) GDPR. Det er en legitim interesse for direkte markedsføring i forbindelse med databehandling. Du har rett til når som helst å protestere mot behandlingen av dine data med henblikk på slik annonsering. Til dette formålet gir vi deg muligheten til å velge bort respektive tjenester beskrevet under. Alternativt kan du forhindre innstilling av informasjonskapsler i dine nettleserinnstillinger.

9.1 DoubleClick fra Google

Vi fortsetter å bruke det elektroniske markedsføringsverktøyet DoubleClick fra Google på vår hjemmeside. DoubleClick bruker informasjonskapsler for å vise annonser som er relevante for brukere, for å forbedre rapportene om kampanjeresultatene eller for å forhindre at brukerne ser de samme annonsene mer enn en gang. Google bruker en cookie-ID for å registrere hvilke annonser som vises i hvilken nettleser. Dette forhindrer at den samme annonsen vises flere ganger. I tillegg kan DoubleClick bruke kapsel-ID-er for å spore konverteringer relatert til annonser. Dette er for eksempel tilfelle når en bruker ser en DoubleClick-annonse og senere besøker annonsørens nettsted med samme nettleser og foretar et kjøp der.

Når du åpner en side som benytter DoubleClick og hvor DoubleClick-skriptet er tillatt ativert, oppretter nettleseren automatisk en direkte forbindelse til Google-serveren. Som nettstedoperatør har ingen innflytelse på omfanget og videre bruk av dataene som er samlet inn av Google gjennom bruk av dette verktøyet. Vi vil informere deg i henhold til vårt kunnskapsnivå: Ved å integrere DoubleClick mottar Google informasjon om at du har åpnet den tilsvarende delen av vår hjemmeside eller har klikket på en annonse fra oss. Hvis du er registrert med en Google-tjeneste kan Google tilordne besøket til din konto. Selv om du ikke er registrert hos Google eller ikke har logget inn, er det en mulighet for at leverandøren vil finne ut og lagre IP-adressen din.

Google har sendt til EU-USAs personvernskjold: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Det er flere måter du kan forhindre denne sporingsprosessen på:
a. Ved å stille nettleseren din deretter. Undertrykkelse av tredjeparts informasjonskapsler betyr at du ikke vil se noen tredjepartsannonser.
b. Ved å deaktivere informasjonskapslene for konverteringssporing, forhindrer du at interesserelatert annonsering vises. For å gjøre dette, må du blokkere informasjonskapsler fra domenet "www.googleadservices.com" i nettleseren din.
c. Du kan angi en opt-out-informasjonskapsel på https://www.google.de/settings/ads. Imidlertid vil denne innstillingen bli slettet hvis du sletter alle informasjonskapslene dine.
d. Ved å deaktivere interessebaserte annonser fra leverandørene som er del av selvreguleringskampanjen "Om annonser" via lenken http://www.aboutads.info/choices. Innstillingen slettes hvis du sletter informasjonskapslene dine.
d) Ved å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din permanent under lenken https://www.google.com/settings/ads/plugin. Vi vil påpeke at i dette tilfellet kan du ikke være i stand til å bruke alle funksjonene på nettstedet vårt i sin helhet.

Mer informasjon om DoubleClick fra Google finner du på https://www.google.de/doubleclick og https://support.google.com/adsense/answer/2839090, samt om databeskyttelse generelt hos Google: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy. Alternativt kan du besøke nettstedet til Network Advertising Initiative (NAI) website på https://www.networkadvertising.org.

10. Dine rettigheter

u har følgende rettigheter i forbindelse med behandlingen av dine personopplysninger:

10.1 Genereller rettigheter

Du har rett til innsyn, retting, sletting, begrensning av behandlingen, innvendinger mot behandling og dataoverføring. I den grad behandlingen er basert på ditt samtykke, har du rett til å tilbakekalle dette samtykket med virkning for fremtiden.

10.2 Rettigheter vedrørende databehandling basert på våre legitime interesser

Du har rett til innsyn, retting, sletting, begrensning av behandlingen, innvendinger mot behandling og dataoverføring. I den grad behandlingen er basert på ditt samtykke, har du rett til å tilbakekalle dette samtykket med virkning for fremtiden

10.3 Rettigheter vedr. direkte annonser

Hvis vi behandler dine personopplysninger med henblikk på direkte markedsføring, har du rett til når som helst å innvende mot behandling av personopplysninger som er relatert til deg for formålet med slik markedsføring, inkludert profilering, i den grad det er forbundet med til slik direkte markedsføring, i samsvar med artikkel 21 §2 GDPR.

Hvis du motsetter deg behandling med henblikk på direkte markedsføring, vil vi ikke lenger behandle dine personopplysninger for disse formålene.

10.4 Klagerett

Du har også rett til å klage til en tilsynsmyndighet for databeskyttelse om behandlingen av dine personopplysninger av oss.

11. Dataoverføring til tredjepart

Dine data vil ikke bli overført til tredjepart med mindre vi er juridisk forpliktet til det, eller overføring av data er nødvendig for utførelsen av kontraktsforholdet, eller du tidligere har gitt ditt uttrykkelige samtykke til overføring av dataene dine.

Eksterne tjenesteleverandører og partnerselskaper vil bare motta dataene dine i den grad dette er nødvendig for å utføre tjenestene våre. I disse tilfellene er omfanget av overførte data imidlertid begrenset til det nødvendige minimum. Så langt tjenesteleverandørene våre kommer i kontakt med dine personopplysninger, sikrer vi oss innenfor rammen av ordrebehandlingen i samsvar med art. 28 GDPR at de overholder regelverket i databeskyttelseslovene på samme måte. Vær også oppmerksom på tjenesteleverandørenes respektive databeskyttelsesvarsler. Den respektive tjenesteleverandøren er ansvarlig for innholdet i eksterne tjenester, der vi sjekker tjenestene for å oppfylle de juridiske kravene innenfor omfanget av rimeligheten.

Vi legger vekt på å behandle dataene dine innenfor EU / EØS. Det kan imidlertid hende at vi bruker tjenesteleverandører som behandler data utenfor EU / EØS. I disse tilfellene sikrer vi at det opprettes et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse hos mottakeren før dine personlige data blir overført. Dette betyr at ved hjelp av EU-standardkontrakter eller et tilsvarende, for eksempel EUs personvernbeskyttelse, oppnås et nivå av databeskyttelse som kan sammenlignes med EU-standardene.

12. Datasikkerhet

Vi har tatt omfattende tekniske og operasjonelle forholdsregler for å beskytte dine data mot utilsiktet eller bevisst manipulasjon, tap, ødeleggelse eller adgang fra uautoriserte personer. Våre sikkerhetsprosedyrer blir jevnlig gjennomgått og tilpasset den teknologiske utviklingen.

Vi gjennomgår regelmessig våre databeskyttelsesforskrifter. Denne databeskyttelsesinformasjonen ble sist oppdatert i mars 2020.

KONTAKT OSS

Ønsker du profesjonelle råd? Har du forslag du ønsker å dele med oss? Kontakt våre eksperter ved å klikke på linken under.

Se mer